Watermelon Slush

Hoe maak je watermelon slush? Héél simpel: gewoon watermeloen in stukken snijden, blenden en daarna invriezen. Ik kocht een ‘mini’ watermeloen (van alsnog ruim een kilo) en heb de helft van het vruchtvlees in de blender gedaan (500 gram). Als je watermeloen blend wordt het vrijwel helemaal vloeibaar. Dit heb ik in een mason jar gegoten en in de vriezer gezet. Af en toe even schudden en na circa 1-2 uur heb je een heerlijk zoete slush.

watermelon slush

Je kunt voor de variatie ook munt, aardbei of light kokosmelk meeblenden met de watermeloen. Extra zoetmakers zoals agavesiroop of gedroogd fruit zijn niet nodig. Rijpe watermeloen is van zichzelf al erg zoet.

DifficultyBeginner

Yields2 Servings
Cook Time5 mins
 1 watermeloen
1

Snij de watermeloen is grove blokken en voeg 500 gram van het vruchtvlees in een blender. Blend voor 10 seconden.

2

Doe de watermeloen in een jar of pot en zet deze in de vriezer voor 1-2 uur. Schud af en toe.

Nutrition Facts

Serving Size 250 ml

Servings 2


Amount Per Serving
Calories 75
% Daily Value *
Total Carbohydrate 19g7%
Dietary Fiber 1g4%
Sugars 16g
Protein 1.5g3%

Vitamin A 203%
Vitamin C 29%

Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

Ingredients

 1 watermeloen

Directions

1

Snij de watermeloen is grove blokken en voeg 500 gram van het vruchtvlees in een blender. Blend voor 10 seconden.

2

Doe de watermeloen in een jar of pot en zet deze in de vriezer voor 1-2 uur. Schud af en toe.

Watermelon Slush

Leave Comment


Your Name *
Your Email *
Your Website
Comment *