Print Options:

Vega Kip, Tomaat & Pesto Soep

Yields6 ServingsPrep Time30 minsCook Time30 minsTotal Time1 hr

 1 ui
 2 teentjes knoflook
 1 el olijfolie
 500 g tomaten
 140 g tomatenpuree
 3 el kaasvrije pesto
 1 el Italiaanse kruiden
 1 pakje vegetarische kipstuckjes (De Vegetarische Slager)
 500 ml tuinkruidenbouillon
 500 ml water
 Zout en peper naar smaak
1

Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit olijfolie in een soeppan en fruit hierin de ui en knoflook zachtjes.

2

Snijd de tomaten in grove blokjes. Voeg de blokjes tomaat samen met de tomatenpuree, pesto en Italiaanse kruiden toe aan de pan. Roer regelmatig en laat circa 10 minuten gaar stoven.

3

Snijd de vegetarische kipstuckjes in kleine stukken en voeg dit samen met de bouillon en water toe. Laat de soep 30 minuten op zacht vuur staan. Breng eventueel op smaak met extra zout en peper.

Nutrition Facts

Servings 6