Print Options:

Vanille-Kokos-Cheesecake Glaasjes

Yields2 ServingsPrep Time20 minsCook Time2 minsTotal Time22 mins

 25 g notenmix
 20 g havermout
 50 g ontpitte dadels
 Snufje zout
 250 ml sojayoghurt vanille
 1 blik volvette kokosmelk (gekoeld)
 1 tl vanille extract
 2 el frambozenjam
1

Meng in een keukenmachine de noten, havermout, dadels en zout. Verdeel de mix over twee mooie twee glaasjes.

2

Neem een blik volvette kokosmelk. Zorg dat het blik goed afgekoeld is zodat er een dikke witte laag aan de bovenkant ontstaat. Meng in een blender de sojayoghurt met twee flinke eetlepels van het kokosvet en de vanille extract. Giet dit vanille-kokos mengsel in de glaasjes.

3

Laat de cheesecake glaasjes minimaal 2 uur opstijven in de koelkast. Voeg daarna de frambozenjam toe aan de bovenkant. Serveer heel koud.

Tip
4

Leuk om te serveren in een mooi glas, met kokosvlokken en verse frambozen. Het overige kokosmelk kun je gebruiken in curry’s, soepen of smoothies!

Nutrition Facts

Servings 2