Print Options:

Mexicaanse fajita’s met vegan kip & avocado dressing

Yields2 ServingsPrep Time10 minsCook Time20 minsTotal Time30 mins

 1 rode ui
 2 zoete punt paprika's
 1 gele paprika
 1 pak vegetarische kipstuckjes (De Vegetarische Slager)
 1 el Mexicaanse kruiden voor bonen (Euroma)
 1 avocado
 1 limoen
 4 volkoren tortilla's (bijvoorbeeld van Santa Marina)
 Zout & peper naar smaak
1

Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius en leg een bakplaat klaar met een vel bakpapier.

2

Begin met het wassen en snijden van de groenten en de vegetarische kipstuckjes. Snij de rode ui in dikke ringen en de paprika's in dikke repen (circa 1 cm breed).

3

Snij vervolgens de vegetarische kipstuckjes ook in reepjes. Doe alles in een grote kom en voeg de Mexicaanse kruiden toe. Hussel goed door elkaar.

4

Verdeel de inhoud van de kom over de bakplaat en bak 15 minuten in de voorverwarmde oven. Schep halverwege een keer inhoud om.

5

Blend de avocado met het sap van de limoen tot een gladde dressing. Voeg wat zout toe.

6

Bereid de tortilla's in de magnetron of koekenpan zoals de verpakking aangeeft.

7

Vul de tortilla's met de gegrilde groenten, vegetarische kipstuckjes en een flinke lepel avocado dressing.

Nutrition Facts

Serving Size 2 gevulde wraps

Servings 2


Amount Per Serving
Calories 628
% Daily Value *
Total Fat 24g37%

Saturated Fat 5g8%
Total Carbohydrate 81g27%

Dietary Fiber 24g96%
Protein 30g60%

Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.