Print Options:

Artisjokdip met Warme Nachochips

Yields2 ServingsPrep Time10 minsCook Time5 minsTotal Time15 mins

 100 g witte bonen
 200 g gemarineerde artisjokharten
 200 ml sojayoghurt ongezoet
 2 el citroensap
 1 teentje knoflook
 4 el edelgist
 Zout en peper naar smaak
 3 takjes rozemarijn
 1 zak nachochips naturel
1

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2

Spoel de witte bonen af en lek de artisjokharten uit. Neem een blender en voeg de witte bonen, artisjokharten, sojayoghurt, citroensap, knoflook, edelgist en zout en peper toe. Neem de blaadjes van de rozemarijn en voeg deze ook toe aan de blender. Blend tot een gladde dip en verdeel over twee schaaltjes.

3

Leg de nachochips (of een deel ervan) op een ovenschaal en verwarm deze 5 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer warm met de artisjokdip.

Nutrition Facts

Servings 2