Persoonlijk voedingsadvies

Vanwege de vele aanmeldingen heb ik momenteel een wachtlijst van ongeveer 3-4 weken. Je kunt je onderaan aanmelden. Ik zal jou dan zodra ik plek hebben mailen met meer informatie over de begeleiding. Hopelijk tot snel!

Wil je graag afvallen, alleen blijf je maar jojo-en? Of heb je last van chronische vermoeidheid of darmklachten waar je vanaf wilt? Of eet je al erg gezond en wil je checken of je daadwerkelijk alle voedingsstoffen genoeg binnenkrijgt?

Voor veel vragen en problemen kan ik als diëtist jou goed helpen!

Banner_Facebook_Lisa

Via mijn diëtistenpraktijk bied ik (online) professionele begeleiding op het gebied van voeding en leefstijl. Ik begeleid cliënten voornamelijk via videogesprekken (zoals Appear.in en Skype) naar een gezondere levensstijl. Videogesprekken werken ontzettend handig en het enige wat jij nodig hebt is een computer of laptop met webcam en geluid. Hiermee bespaar je reistijd en kun je vanaf jouw comfortabele bank met mij in gesprek komen.

Het is in verband met mijn verhuizing van Amsterdam naar Hilversum tijdelijk niet mogelijk om op locatie af te spreken. Naar verwachting zal ik vanaf half oktober cliënten ontvangen in mijn praktijk aan huis (op 2 minuten loopafstand van Station Hilversum).

Als voorbereiding op de intake stuur ik jou een intake formulier die je online kunt invullen. Het intake formulier bestaat uit een aantal vragen en een ééndaags eetdagboekje. Zo kan ik mij optimaal voorbereiden op ons gesprek.

De behandeling start met een eerste gesprek (de intake) van minimaal een uur. Tijdens deze intake maken we kennis en zal ik jou vooral veel vragen stellen om een goed beeld te schetsen van jouw leven, je eetgewoontes en waar je (eventueel) klachten van hebt. Daarna bespreken we waar jij graag aan wilt werken en stellen we samen je doelstelling(en) op. Op basis van alle informatie stel ik een diëtistische diagnose op en werken we samen aan een behandelplan. Hierop volgt een persoonlijk voedingsadvies en supplement advies dat past bij jouw huidige eetgewoontes.

Testimonial

Je ontvangt de uitgewerkte adviezen en het persoonlijke 7-daagse eetschema via e-mail. In de vervolgconsulten bespreken we de voortgang, welke (nieuwe) problemen je bent tegengekomen en krijg je op basis daarvan aanvullende voedingsadviezen.

In mijn werkwijze focus ik erop om samen met jou structurele verbeteringen in je gehele levensstijl te maken. Zo kijk ik ook naar de invloed van slaap, beweging en stress. Ik werk niet met diëten, maar focus volledig op het maken van positieve verbeteringen die effectief zijn op de lange termijn. Het voedingsadvies is op basis van jouw eetwijze en voorkeuren, je hoeft dus niet vega of vegan te zijn om bij mij in behandeling te komen.

Testimonial 3

 • Gezonde levensstijl
 • Optimalisatie van voeding
 • Vegetarische en veganistische voeding
 • Gewichtsproblemen (o.a. ondergewicht, overgewicht, obesitas)
 • Eetstoornissen, emotie-eten of jojo-effect
 • Maag- en darmklachten (o.a. obstipatie, PDS, opgeblazen buik, brandend maagzuur)
 • Voedselovergevoeligheid/allergieën
 • Coeliakie of gluten-overgevoeligheid
 • Voeding rondom sport
 • Verhoogde bloeddruk
 • Verhoogd cholesterol
 • Zwangerschap
 • Voeding voor kinderen

Dit is een selectie van de onderwerpen waarbij ik kan helpen. Staat jouw klacht er niet tussen? Stuur mij gerust een e-mail om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Testimonial 2

Diëtistenpraktijk Lisa Steltenpool staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KP-nummer: 19913429489). Dieetkosten bij een geregistreerd diëtist worden jaarlijks 3 uur vergoed vanuit je basisverzekering (valt onder dieetvergoedingen).

Deze kosten worden wel verrekend met je eigen risico indien die nog niet verbruikt is door andere zorg/medicatie. Sommige aanvullende polissen bij zorgverzekeraars vergoeden extra tijd bij dieetadviezen en dan gaat de begeleiding niet van je eigen risico af. Neem eventueel vooraf contact op met je zorgverzekeraar om te controleren in hoeverre de begeleiding vergoed wordt.

Diëtistenpraktijk Lisa Steltenpool heeft geen contracten met zorgverzekeraars en is hiermee een contractvrije diëtist. Dat houdt in dat de dieetkosten niet direct met de zorgverzekeraar worden afgehandeld. Na het eerste consult ontvang je van mij per e-mail een factuur: deze kun je direct uploaden bij jouw zorgverzekeraar. Je hebt dan nog 3 weken om de factuur aan mij te voldoen. Dit kan eenvoudig via bankoverschrijving of iDeal.

Veel cliënten krijgen binnen een week tussen de 75-100% van de kosten teruggestort.

Je mag op eigen initiatief naar een diëtist en hebt dus geen verwijsbrief van de huisarts nodig. De diëtist kan door middel van Directe Toegankelijkheid Diëtetiek (DTD) zelf beoordelen of een behandeling gestart kan worden en/of het nodig is om alsnog langs de huisarts te gaan. Dit laatste kan nodig zijn als de klachten een mogelijke medische oorzaak hebben.

Pakket 1
Basis
€ 125
Intake van 60-75 minuten
2 herhaalconsulten van 30 minuten
Persoonlijk voedingsadvies
Persoonlijk advies voor vitaminesupplementen
Compleet 7-daags eetschema
Inspiratielijst voor gezonde tussendoortjes
Alle adviezen helder uitgewerkt en nagestuurd via e-mail
GRATIS Kickstart eBook
Pakket 2
Intensief
€ 180
Intake van 60-75 minuten
4 herhaalconsulten van 30 minuten
Persoonlijk voedingsadvies
Persoonlijk advies voor vitaminesupplementen
Compleet 7-daags eetschema
Inspiratielijst voor gezonde tussendoortjes
Alle adviezen helder uitgewerkt en nagestuurd via e-mail
GRATIS Kickstart eBook

PLUS: tijdens het gehele traject mag je mij Whatsappen voor extra tips en advies!

Als je geen pakket maar losse consulten kiest hanteer ik de volgende bedragen: een losse intake duurt 60 tot 75 minuten en kost €75,-. Elk los (herhaal)consult van 30 minuten kost €30,-. Bij een losse intake krijg je een voedingsanalyse en het bijhorende advies tijdens het gesprek. Bij een pakket werk ik alle adviezen voor je uit en ontvang je deze via PDF in je mail. Alle pakketten kunnen naar wens worden uitgebreid, maar vaak zijn 3 tot 5 gesprekken voldoende.

Weekmenu blanco 1200px

Afspraken last-minute afzeggen is bij mij geen probleem.

Mocht je om welke reden dan ook de afspraak willen afzeggen of verzetten, dan kan dat zonder consequentie. Ik breng hiervoor geen kosten in rekening. Stuur mij wel (het liefst ruim) van tevoren een e-mail of WhatsApp berichtje. Bij een no-show breng ik na 2 keer pas 75% van de kosten in rekening. En dat gebeurd eigenlijk nooit.

Alle bedragen zijn incl. de indirecte tijd voor administratie, rapportage en uitwerking van adviezen. Meestal verloopt de begeleiding online via videogesprekken (hiervoor gebruik ik standaard de website Appear.in). Videogesprekken via Appear.in werken erg gemakkelijk: je ontvangt van mij een link en als je daar op klikt kom je direct met mij in een videogesprek. Het is in verband met mijn verhuizing tijdelijk niet mogelijk om op locatie af te spreken.


Mocht je interesse hebben in persoonlijke begeleiding, vul dan hieronder jouw gegevens in. Wil je enkel een vraag stellen of eerst weten of ik jou goed kan begeleiden? Mail dan naar steltenpool.lisa@gmail.com of vul mijn contactformulier in.

Op dit moment blijft de vraag naar persoonlijke begeleiding steeds meer toenemen (heel fijn natuurlijk, zoveel interesse in plantaardig eten!). Omdat ik maximaal vijf nieuwe cliënten per week aanneem, kan het zo’n 3 tot 4 weken duren voordat ik contact met jou opneem voor een intake. Ik antwoord altijd op je aanmelding om je te laten weten of je bij mij aan het goede adres bent.

(geüpdate op 13 oktober)

Aanmelding wachtlijst


Diëtistenpraktijk Lisa Steltenpool
KvK: 64894088
BTW: NL208744642B01
KP-nummer: 19913429489
AGB-code: 24052356