Zoete Aardappel-Hummus met Kerrie

Zoete Aardappel-Hummus met Kerrie

Wat is lekkerder dan hummus? Zelfgemaakte hummus! Deze variant maak ik met zoete aardappel en kerrie, een heerlijke combinatie.

Zoete Aardappel-Hummus met Kerrie
Yields 1
Write a review
Print
Prep Time
10 min
Cook Time
20 min
Prep Time
10 min
Cook Time
20 min
Ingredients
  1. 250 g zoete aardappel
  2. 1 blik kikkererwten à 400 g
  3. 1 el kerriepoeder
  4. 3 el tahin
  5. 3 el citroensap
  6. 1 teentje knoflook
  7. Peper en zout naar smaak
Instructions
  1. Snijd de zoete aardappel in blokjes en kook in 20 minuten gaar.
  2. Lek de kikkererwten uit en voeg deze samen met de rest van de ingrediënten toe aan de keukenmachine.
  3. Mix tot een egale hummus. Garneer eventueel met sambal en geroosterde pitjes.
Lisa Steltenpool https://www.lisasteltenpool.nl/

You May Also Like

Leave a Reply