
Kokos-Vanille Havermout met Aardbeienjam
Zo richting de winter begin ik weer zin te krijgen in havermout! Mijn vriend en ik hadden gisteren deze variant gemaakt en het was zo lekker! De combinatie van kokos, vanille en aardbei is lekker zoet maar toch ook licht.
Vergeet in de avond niet alvast de havermout klaar te zetten in de koelkast, eenmaal voorgeweekt is de havermout sneller klaar én een stuk lekkerder!
Laat de kokosnootdrink, havermout en vanille extract een nacht weken in een steelpan.
Zet de steelpan in de ochtend op het vuur en laat het al roerend in 3-5 minuten gaarkoken.
Verdeel de havermout over twee kommen en voeg de kokosrasp en jam toe.
Servings 2
Ingredients
Directions
Laat de kokosnootdrink, havermout en vanille extract een nacht weken in een steelpan.
Zet de steelpan in de ochtend op het vuur en laat het al roerend in 3-5 minuten gaarkoken.
Verdeel de havermout over twee kommen en voeg de kokosrasp en jam toe.
Leave Comment