
Artisjokdip met Warme Nachochips
Op zoek naar een gezonde snack? Probeer eens deze super gezonde dip gemaakt van witte bonen, gemarineerde artisjokharten en sojayoghurt. Snel op tafelĀ en lekker om te serveren met warme nachochips. Enjoy!
Recept komt uit mijn boek De vegarevolutie en de foto is gemaakt door Lize Jansen.
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Spoel de witte bonen af en lek de artisjokharten uit. Neem een blender en voeg de witte bonen, artisjokharten, sojayoghurt, citroensap, knoflook, edelgist en zout en peper toe. Neem de blaadjes van de rozemarijn en voeg deze ook toe aan de blender. Blend tot een gladde dip en verdeel over twee schaaltjes.
Leg de nachochips (of een deel ervan) op een ovenschaal en verwarm deze 5 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer warm met de artisjokdip.
Servings 2
Ingredients
Directions
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Spoel de witte bonen af en lek de artisjokharten uit. Neem een blender en voeg de witte bonen, artisjokharten, sojayoghurt, citroensap, knoflook, edelgist en zout en peper toe. Neem de blaadjes van de rozemarijn en voeg deze ook toe aan de blender. Blend tot een gladde dip en verdeel over twee schaaltjes.
Leg de nachochips (of een deel ervan) op een ovenschaal en verwarm deze 5 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer warm met de artisjokdip.
Challenge 18: Vegan potluck – Fris & Fruitig
[…] 3: artisjokdip met nacho’s […]
Fris & Fruitig | Challenge 18: Vegan potluck
[…] 3: artisjokdip met nacho’s […]