Ik ben momenteel met zwangerschapsverlof

Spannend, momenteel ben ik met zwangerschapsverlof! Mijn verlofperiode loopt tot begin december 2020 en gedurende die periode is het niet mogelijk om je aan te melden voor voedingsadvies. Ik kan jou daarom nu helaas (nog) niet helpen om je voedingsdoelen te behalen.

Wat ik je in de tussentijd kan aanraden …

Wil je graag meer leren over een gezonde, plantaardige voeding?

Je leest er alles over in mijn gloednieuwe boek Vegan Vibes. Het boek telt maar liefst 300 pagina’s en staat boordevol informatie, inspiratie en praktische recepten! Een echte must-read voor als je vegan wilt gaan eten.

Wil je graag afvallen met plantaardige voeding?

Dan kan ik jou mijn e-book Kickstart aanraden. In 9 hoofdstukken leer je onder andere meer over hoe afvallen werkt, waarom afvallen soms niet goed lukt en hoe jij jouw leven slanker kunt inrichten. Met ook nog eens 65 plantaardige recepten!

Op zoek naar recept inspiratie?

Download dan de prachtige Vegan Vibes receptenapp. Deze app is een passieproject van mij en mijn vriend Joël, en kan je nu gratis downloaden in zowel de App Store als PlayStore. In de app vind je momenteel ruim 40 recepten, waaronder 5 preview recepten uit het nieuwe boek Vegan Vibes. In de toekomst hopen we deze app aan te vullen met nog meer heerlijke content.