Persoonlijk voedingsadvies

Wil je graag afvallen, alleen blijf je maar jojo-en? Of heb je last van chronische vermoeidheid of darmklachten waar je vanaf wilt? Of eet je al erg gezond en wil je checken of je daadwerkelijk alle voedingsstoffen genoeg binnenkrijgt?

Voor veel vragen en problemen kan ik als diëtist jou goed helpen!

Banner_Facebook_Lisa

Via mijn diëtistenpraktijk bied ik – zowel online als in mijn praktijk aan huis – professionele begeleiding op het gebied van voeding en leefstijl. Ik begeleid cliënten voornamelijk via videogesprekken naar een gezondere levensstijl. Hiervoor gebruik ik altijd de website Appear.in. Videogesprekken werken ontzettend handig en het enige wat jij nodig hebt is een computer of laptop met webcam en geluid. Hiermee bespaar je reistijd en kun je vanaf jouw comfortabele bank met mij in gesprek komen. Ook ben je welkom om langs te komen bij mijn praktijkruimte aan huis in Hilversum. Ik woon op 3 minuten loopafstand van Station Hilversum.

Wat houdt een behandeling in?
Als voorbereiding op de intake stuur ik jou een intake formulier die je online kunt invullen. Het intake formulier bestaat uit een aantal vragen en een ééndaags eetdagboekje. Zo kan ik mij optimaal voorbereiden op ons gesprek.

De behandeling start met een eerste gesprek (de intake) van minimaal een uur. Tijdens deze intake maken we kennis en zal ik jou vooral veel vragen stellen om een goed beeld te schetsen van jouw leven, je eetgewoontes en waar je (eventueel) klachten van hebt. Daarna bespreken we waar jij graag aan wilt werken en stellen we samen je doelstelling(en) op. Op basis van alle informatie stellen we samen focuspunten op voor de eerste weken. Hierop volgt een persoonlijk voedingsadvies en supplement advies dat past bij jouw huidige eetgewoontes.

Testimonial

Je ontvangt de uitgewerkte adviezen en (indien nodig) een persoonlijk 7-daagse eetschema via e-mail. In de vervolgconsulten bespreken we de voortgang, welke (nieuwe) problemen je bent tegengekomen en krijg je op basis daarvan aanvullende voedingsadviezen.

In mijn werkwijze focus ik erop om samen met jou structurele verbeteringen in je gehele levensstijl te maken. Zo kijk ik ook naar de invloed van slaap, beweging en stress. Ik werk niet met diëten, maar focus volledig op het maken van positieve verbeteringen die effectief zijn op de lange termijn. Het voedingsadvies is op basis van jouw eetwijze en voorkeuren, je hoeft dus niet vega of vegan te zijn om bij mij in behandeling te komen.

Testimonial 3

Waarbij kan ik jou goed helpen?

 • Gezonde levensstijl
 • Optimalisatie van voeding
 • Vegetarische en veganistische voeding
 • Gewichtsproblemen (o.a. ondergewicht, overgewicht, obesitas)
 • Eetstoornissen, emotie-eten of jojo-effect
 • Maag- en darmklachten (o.a. obstipatie, PDS, opgeblazen buik, brandend maagzuur)
 • Voedselovergevoeligheid/allergieën
 • Voeding rondom sport
 • Verhoogde bloeddruk
 • Verhoogd cholesterol
 • Zwangerschap
 • Voeding voor kinderen vanaf 1 jaar

Dit is een selectie van de onderwerpen waarbij ik kan helpen. Staat jouw klacht er niet tussen? Stuur mij gerust een e-mail om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Testimonial 2

 

Vergoedingen, kosten en verwijzing

Diëtistenpraktijk Lisa Steltenpool staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KP-nummer: 19913429489). Dieetkosten bij een geregistreerd diëtist worden jaarlijks 3 uur vergoed vanuit je basisverzekering (valt onder dieetvergoedingen). Deze kosten worden wel verrekend met je eigen risico indien die nog niet verbruikt is door andere zorg/medicatie. Sommige aanvullende polissen bij zorgverzekeraars vergoeden extra tijd bij dieetadviezen en dan gaat de begeleiding niet van je eigen risico af. Neem eventueel vooraf contact op met je zorgverzekeraar om te controleren in hoeverre de begeleiding vergoed wordt. Let op: op de factuur reken ik voor het basis pakket 2 uur en bij het intensieve pakket 3 uur. Naar de zorgverzekeraar wordt de begeleiding dus simpelweg aangeduid in uren en minuten en niet in de vorm van pakketten of producten.

Diëtistenpraktijk Lisa Steltenpool heeft geen contracten met zorgverzekeraars en is hiermee een contractvrije diëtist. Dat houdt in dat de dieetkosten niet direct met de zorgverzekeraar worden afgehandeld. Halverwege of op het einde van de begeleiding ontvang je van mij per e-mail een factuur: deze kun je direct uploaden bij jouw zorgverzekeraar. Je hebt dan nog 3 weken om de factuur aan mij te voldoen. Dit kan eenvoudig via bankoverschrijving of iDeal.

Veel cliënten krijgen binnen een week tussen de 75-100% van de kosten teruggestort.

Je mag op eigen initiatief naar een diëtist en hebt dus geen verwijsbrief van de huisarts nodig. De diëtist kan door middel van Directe Toegankelijkheid Diëtetiek (DTD) zelf beoordelen of een behandeling gestart kan worden en/of het nodig is om alsnog langs de huisarts te gaan. Dit laatste kan nodig zijn als de klachten een mogelijke medische oorzaak hebben.

Basis
€ 125
Intake van 90 minuten
1 herhaalconsult van 30 minuten
Persoonlijk voedingsadvies
Persoonlijk advies voor vitaminesupplementen
7-daags eetschema (indien nodig)
Inspiratielijsten voor tussendoortjes en broodbeleg
Alle adviezen helder uitgewerkt en nagestuurd via e-mail
GRATIS Kickstart eBook
Intensief
€ 180
Intake van 90 minuten
3 herhaalconsulten van 30 minuten
Persoonlijk voedingsadvies
Persoonlijk advies voor vitaminesupplementen
7-daags eetschema (indien nodig)
Inspiratielijsten voor tussendoortjes en broodbeleg
Alle adviezen helder uitgewerkt en nagestuurd via e-mail
GRATIS Kickstart eBook

Als je geen pakket maar losse consulten kiest hanteer ik de volgende bedragen: een losse intake duurt 75 tot 90 minuten en kost €90,-. Elk los (herhaal)consult van 30 minuten kost €30,-. Een los eetschema op maat kost €25,-. Bij een losse intake krijg je een voedingsanalyse en het bijhorende advies tijdens het gesprek. Bij een pakket werk ik alle adviezen voor je uit en ontvang je deze via PDF in je mail. Alle pakketten kunnen naar wens worden uitgebreid, maar vaak zijn 2 tot 4 gesprekken voldoende.

Alle bedragen zijn incl. de indirecte tijd voor administratie, rapportage en uitwerking van adviezen.

Weekmenu blanco 1200px

Mocht je interesse hebben in persoonlijke begeleiding, vul dan hieronder jouw gegevens in. Wil je enkel een (korte) vraag stellen of eerst weten of ik jou goed kan begeleiden? Vul dan mijn contactformulier in.

Op dit moment is er zeer veel vraag naar begeleiding (heel fijn natuurlijk, zoveel interesse in plantaardig eten!). Omdat ik een maximum aantal cliënten per week aanneem, kan het een maand duren voordat ik contact met jou opneem voor een intake. Ik antwoord wel altijd op je aanmelding om je te laten weten of je bij mij aan het goede adres bent.

Ook werk ik samen met een collega dietist (Eline) waarbij je wel direct aan de slag kunt. Als je via mij bij haar in behandeling gaat ontvang je ook mijn extra’s, zoals het Kickstart ebook en de PDF’s met broodbeleg en gezonde tussendoortjes.Mocht je daar interesse hebben, geef het vooral aan als je je aanmeldt. Dan breng ik jullie (vrijblijvend) met elkaar in contact.

(geüpdate op 16 maart 2018)

Aanmelding wachtlijst


Diëtistenpraktijk Lisa Steltenpool
KvK: 64894088
BTW: NL208744642B01
KP-nummer: 19913429489
AGB-code: 24052356