Persoonlijk voedingsadvies

Wil je graag afvallen, alleen blijf je maar jojo-en? Of heb je last van chronische vermoeidheid of darmklachten waar je vanaf wilt? Of eet je al erg gezond en wil je checken of je daadwerkelijk alle voedingsstoffen genoeg binnenkrijgt?

Voor veel vragen en problemen kan ik als diëtist jou goed helpen!

(let op: praktijk zit volgeboekt tot half augustus)

Banner_Facebook_Lisa

Via mijn diëtistenpraktijk bied ik – zowel online als in mijn praktijk aan huis – professionele begeleiding op het gebied van voeding en leefstijl. Ik begeleid cliënten voornamelijk via videogesprekken naar een gezondere levensstijl. Videogesprekken werken ontzettend handig en het enige wat jij nodig hebt is een computer of laptop met webcam en geluid. Ik stuur jou voor ons gesprek een link naar mijn online videochat met praktische uitleg hoe het werkt. Hiermee bespaar je reistijd en kun je vanaf jouw comfortabele bank met mij in gesprek komen. Ook ben je welkom om langs te komen bij mijn praktijkruimte aan huis in Hilversum. Ik woon op 3 minuten loopafstand van Station Hilversum.

WAT HOUDT EEN BEHANDELING IN?
Ter voorbereiding op de intake stuur ik jou een intake formulier die je online kunt invullen. Het intake formulier bestaat uit een aantal vragen en een ééndaags eetdagboekje. Zo kan ik mij optimaal voorbereiden op ons gesprek.

De behandeling start met een eerste gesprek (de intake) van anderhalf uur. Tijdens deze intake maken we kennis en zal ik jou vooral veel vragen stellen om een goed beeld te schetsen van jouw leven, je eetgewoontes en waar je (eventueel) klachten van hebt. Ook bespreken we waar jij graag aan wilt werken en stellen we samen je doelstelling(en) op. Op basis van alle informatie volgt een persoonlijk voedingsadvies en supplement advies dat past bij jouw huidige eetgewoontes.

Testimonial

Je ontvangt de uitgewerkte adviezen en een persoonlijk weekmenu via e-mail. In de vervolgconsulten bespreken we de voortgang, welke (nieuwe) problemen je bent tegengekomen en krijg je op basis daarvan aanvullende voedingsadviezen.

In mijn werkwijze focus ik erop om samen met jou structurele verbeteringen in je gehele levensstijl te maken. Zo kijk ik ook naar de invloed van slaap, beweging en stress. Ik ga jou ook zeker niet vertellen wat je moet doen, maar wil jou leren wat je allemaal zou kunnen doen om jouw doelen te behalen. Zie mij als coach die naast jou staat! Je mag mij daarom gedurende het hele traject mailen en whatsappen met vragen.

Ik werk niet met diëten, maar focus volledig op het maken van positieve verbeteringen die effectief zijn op de lange termijn. Het voedingsadvies is op basis van jouw eetwijze en voorkeuren, je hoeft dus niet vega of vegan te zijn om bij mij in behandeling te komen.

Testimonial 3

WAAR KAN IK JOU GOED BIJ HELPEN?

 • Gezonde levensstijl
 • Optimalisatie van voeding
 • Vegetarische en veganistische voeding
 • Gewichtsproblemen (o.a. ondergewicht, overgewicht, obesitas)
 • Eetstoornissen, emotie-eten of jojo-effect
 • Maag- en darmklachten (o.a. obstipatie, PDS, opgeblazen buik, brandend maagzuur)
 • Voedselovergevoeligheid/allergieën
 • Voeding rondom sport
 • Verhoogde bloeddruk
 • Verhoogd cholesterol
 • Zwangerschap
 • Voeding voor kinderen vanaf 1 jaar

Staat jouw klacht of doelstelling er niet tussen? Stuur mij gerust een e-mail om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Testimonial 2

 
KOSTEN EN VERGOEDINGEN
Diëtistenpraktijk Lisa Steltenpool staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KP-nummer: 19913429489). Dieetkosten bij een geregistreerd diëtist worden jaarlijks 3 uur vergoed vanuit je basisverzekering (valt onder dieetvergoedingen). Deze kosten worden wel verrekend met je eigen risico indien die nog niet verbruikt is door andere zorg/medicatie. Sommige aanvullende polissen bij zorgverzekeraars vergoeden extra tijd bij dieetadviezen en dan gaat de begeleiding niet van je eigen risico af. Neem eventueel vooraf contact op met je zorgverzekeraar om te controleren in hoeverre de begeleiding vergoed wordt. Let op: op de factuur reken ik voor het basis pakket 2 uur en bij het intensieve pakket 3 uur. Naar de zorgverzekeraar wordt de begeleiding dus simpelweg aangeduid in uren en minuten en niet in de vorm van pakketten of producten. Wil je meer lezen over vergoedingen? Kijk dan eens op zorgwijzer.nl.

Diëtistenpraktijk Lisa Steltenpool heeft geen contracten met zorgverzekeraars en is hiermee een contractvrije diëtist. Dat houdt in dat de dieetkosten niet direct met de zorgverzekeraar worden afgehandeld. Halverwege of op het einde van de begeleiding ontvang je van mij per e-mail een factuur: deze kun je direct uploaden bij jouw zorgverzekeraar. Je hebt dan nog 21 dagen om de factuur aan mij te voldoen. Dit kan eenvoudig via bankoverschrijving of iDeal.

Veel cliënten krijgen binnen een week tussen de 75-100% van de kosten teruggestort.

Je mag op eigen initiatief naar een diëtist en hebt dus geen verwijsbrief van de huisarts nodig. De diëtist kan door middel van Directe Toegankelijkheid Diëtetiek (DTD) zelf beoordelen of een behandeling gestart kan worden en/of het nodig is om alsnog langs de huisarts te gaan. Dit laatste kan nodig zijn als de klachten een mogelijke medische oorzaak hebben.

Pakket 1
Basis
€ 125
Uitgebreide intake van 90 minuten
1 herhaalconsult van 30 minuten
Persoonlijk voedingsadvies + supplement advies
Persoonlijk weekmenu
Visuele inspiratielijsten voor tussendoortjes en broodbeleg
Onbeperkt coaching via Whatsapp
GRATIS Kickstart e-book
Pakket 2
Intensief
€ 180
Uitgebreide intake van 90 minuten
3 herhaalconsulten van 30 minuten
Persoonlijk voedingsadvies + supplement advies
Persoonlijk weekmenu
Visuele inspiratielijsten voor tussendoortjes en broodbeleg
Onbeperkt coaching via Whatsapp
GRATIS Kickstart e-book

Als je geen pakket maar losse consulten kiest hanteer ik de volgende standaard tarieven voor de diëtetiek: een losse intake duurt 90 minuten en kost €90,-. Elk los (herhaal)consult van 30 minuten kost €30,-. Een weekmenu op maat kost €25,-. Bij een losse intake krijg je een voedingsanalyse en het bijhorende advies tijdens het gesprek. Bij een pakket werk ik alle adviezen voor je uit en ontvang je deze via PDF in je mail. Alle pakketten kunnen naar wens worden uitgebreid met voordelige follow-up pakketten, maar vaak zijn 2 tot 4 gesprekken voldoende. Ik geef jou tijdens het traject namelijk veel informatie en handvatten mee.

Alle bedragen zijn incl. de indirecte tijd voor voorbereiding van de gesprekken, rapportage, uitwerking van adviezen en administratie. En omdat ik zo graag over voeding praat lopen mijn consulten regelmatig uit. Dit kost jou niks extra.

Weekmenu blanco 1200px

PRAKTIJK ZIT VOLGEBOEKT TOT HALF AUGUSTUS
Vanwege de vele aanmeldingen en mijn vakantie neem ik tot 15 augustus geen nieuwe cliënten aan. 

Graag verwijs ik je door naar mijn collega Eline Wildeboer (www.elinewildeboer.com). Als je via mij bij haar in consult komt ontvang je ook gratis het e-book Kickstart.

Mocht je graag na 15 augustus door mij gezien worden, dan kan je je aanmelden via onderstaand formulier. Ik zal niet direct op de e-mail reageren, maar zal vanaf half augustus iedereen persoonlijk mailen om een afspraak in te plannen.

Aanmelden voor persoonlijk voedingsadvies


GEGEVENS DIËTISTENPRAKTIJK LISA STELTENPOOL
KvK: 64894088
BTW: NL208744642B01
KP-nummer: 19913429489
AGB-code: 24052356