Kokos-Vanille Havermout met Aardbeienjam

Kokos-Vanille Havermout met Aardbeienjam

Zo richting de winter begin ik weer zin te krijgen in havermout! Mijn vriend en ik hadden gisteren deze variant gemaakt en het was zo lekker! De combinatie van kokos, vanille en aardbei is lekker zoet maar toch ook licht.

Vergeet in de avond niet alvast de havermout klaar te zetten in de koelkast, eenmaal voorgeweekt is de havermout sneller klaar én een stuk lekkerder!

Kokos-Vanille Havermout met Aardbeienjam
Serves 2
Print
Prep Time
2 min
Cook Time
5 min
Total Time
7 min
Prep Time
2 min
Cook Time
5 min
Total Time
7 min
Ingredients
  1. 400 ml kokosnootdrink (Alpro)
  2. 80 g havermout
  3. 1 tl vanille extract
  4. 1-2 el kokosrasp
  5. 2 el aardbeienjam
Instructions
  1. Laat de kokosnootdrink, havermout en vanille extract een nacht weken in een steelpan.
  2. Zet de steelpan in de ochtend op het vuur en laat het al roerend in 3-5 minuten gaarkoken.
  3. Verdeel de havermout over twee kommen en voeg de kokosrasp en jam toe.
Lisa Steltenpool http://www.lisasteltenpool.nl/

You May Also Like

Leave a Reply