Kokos-Vanille Havermout met Aardbeienjam

Zo richting de winter begin ik weer zin te krijgen in havermout! Mijn vriend en ik hadden gisteren deze variant gemaakt en het was zo lekker! De combinatie van kokos, vanille en aardbei is lekker zoet maar toch ook licht.

Vergeet in de avond niet alvast de havermout klaar te zetten in de koelkast, eenmaal voorgeweekt is de havermout sneller klaar én een stuk lekkerder!

DifficultyBeginner

Yields2 Servings
Prep Time2 minsCook Time5 minsTotal Time7 mins
 400 ml kokosnootdrink (Alpro)
 80 g havermout
 1 tl vanille extract
 2 el kokosrasp
 2 el aardbeienjam
1

Laat de kokosnootdrink, havermout en vanille extract een nacht weken in een steelpan.

2

Zet de steelpan in de ochtend op het vuur en laat het al roerend in 3-5 minuten gaarkoken.

3

Verdeel de havermout over twee kommen en voeg de kokosrasp en jam toe.

Nutrition Facts

Servings 2

Ingredients

 400 ml kokosnootdrink (Alpro)
 80 g havermout
 1 tl vanille extract
 2 el kokosrasp
 2 el aardbeienjam

Directions

1

Laat de kokosnootdrink, havermout en vanille extract een nacht weken in een steelpan.

2

Zet de steelpan in de ochtend op het vuur en laat het al roerend in 3-5 minuten gaarkoken.

3

Verdeel de havermout over twee kommen en voeg de kokosrasp en jam toe.

Kokos-Vanille Havermout met Aardbeienjam

Leave Comment


Your Name *
Your Email *
Your Website
Comment *